Transporti

Transporti

Tarifa e Transport për porosi ONLINE dhe Zonat e Mbulimit

1- Fieri
Kosto
0 Leke, brenda ditës.

2- Të gjitha Qytetet në Shqipëri
Kosto 300 Lek
e, brenda 24 orëve.